Nyt tag på garage

Efter at huset havde fået nyt tag var det også tid til nyt tag på garage – et matchende et. Tagkonstruktionens form er inspireret af den karakteristiske kurve, som en flyvinge har. I udhænget er der monteret LED-lamper. Både garagen og huset har fået et væsentligt og moderne løft med den nye unikke tagkonstruktion.

Husejerne har kvitteret med en flot anmeldelse på anmeld-haandvaerker.dk:

Renovering af garage: i 2007 fik vi build up taget på vores hus erstattet af et tag der har form som oversiden af en flyvinge med integreret glastag over en del af terrassen. Her i 2016 har vi fået vort build up tag på garagen erstattet af et tag med samme form som taget på huset, samt ny port, ny dør og hulmursisoleret væggene. Arne Danielsen har lavet arbejdet med samme høje kvalitet og aftale overholdelse som da de i 2007 lavede taget og terrassen på huset. De er fagligt meget dygtige, det er nogle søde og venlige medarbejdere, og man kan mærke, de kan lide at arbejde med de ting de laver. Kommunikationen er meget fin, og der er løbende opfølgning på det arbejde der laves. Vi er utroligt glade for resultatet, og kan varmt anbefale Arne Danielsen A/S til bygge og renoveringsopgaver.

Ønsker du også et tilbud på nyt tag på garage eller andre bygninger? Vi har her skrevet lidt om opstart og tilbud på lignende opgaver.