Entrepriser

Vi er erfarne inden for fag-, hoved- og mindre totalentrepriser og varetager gerne din byggeopgave. Entrepriseformen er et udtryk for hvor de forskellige ansvarsområder indenfor jura, økonomi, projektering, byggestyring m.v. er placeret.

Fagentreprise

Vi udfører tømrer- og snedkerarbejdet i dit byggeprojekt efter dine tegninger og planer. Du har selv kontrol over hele byggeprocessen, kontakt til evt. andre entreprenører på projektet og har hele tiden fingeren på pulsen med dit byggeri.
Fagentreprise benyttes ofte ved udførelse af udestuer, nyt tag, carporte o.lign.

Hovedentreprise

Vi indgår kontrakter med de nødvendige håndværksmestre og styrer både kontrakter, økonomi, tidsplan, koordinering og byggeledelse samt sørger for, at byggeriet står færdigt til tiden – og at arbejdets kvalitet er som aftalt. Du kan koncentrere dig om byggeriet på baggrund af det projektmateriale, som vi har givet tilbud på, og overlade alle juridiske, økonomiske og styringsmæssige forhold til os.
Hovedentreprise benyttes ofte ved udførelse af tilbygninger, større ombygninger og komplekse rum som f.eks. badeværelser og i øvrigt byggesager, hvor mange faggrupper er involveret.

Totalentreprise

Sammen finder vi ud af hvilke ønsker du har til det forestående byggeri og derefter tager vi os af projekteringen og hele udførelsen af byggeriet. Totalentreprisens fordel er, at du overlader alle processer til os og du skal derfor kun kommunikere med én person, som du også afklarer alle beslutninger med.
Totalentreprise benyttes ofte ved udførelse af hele erhvervsbyggerier, helårsboliger og ferieboliger.

Kontakt os på tlf. 97187063 eller skriv til os via nedenstående formular – så kontakter vi dig og aftaler en tid for et besøg ved dig.

 

  Dit navn (skal udfyldes)

  Telefonnummer

  E-mail (skal udfyldes)

  By

  Lidt om opgaven

  De indtastede oplysninger sendes via mail til vores interne medarbejder, som bruger oplysningerne alene til din beskrevne forespørgsel.