Historie

Tømrer- & Snedkerfirma Arne Danielsen A/S ejes af Erik Ellehammer og Lars Jensen, som står i spidsen for omkring 30 dygtige tømrere, snedkere, bygningskonstruktørere og kontormedarbejdere.

Virksomheden har historie helt tilbage til 1961, hvor Arne Danielsen startede op i den gamle husflidsskole på Gl. Kærvej 16 i Uhre. Maskinsnedkeriet havde primært produktion af vinduer og lignende snedkerarbejde, men der blev også udført almindeligt tømrerarbejde for private og erhvervskunder.

Da det blev tid til et generationsskifte i 1991 overtog sønnen Preben Danielsen virksomheden sammen med Benny Brandt Andersen – og samtidig blev firmaet omdannet til et aktieselskab. I 2002 til 2011 havde virksomheden hele fire aktionærer idet selskabet blev udvidet med yderligere to aktionærer – nemlig de nuværende ejere; Lars, som havde været tømrer i virksomheden siden sin læretid, og Erik, som blev ansat som bygningskonstruktør i 1996.

I 2007 flyttede Tømrer- & Snedkerfirma Arne Danielsen A/S til større bygninger på Borupvej 1, i Brande, hvor de stadig har til huse. Her råder virksomheden over  ca. 2000 m², som omfatter et moderne snedkerværksted, lager og administration. Du er meget velkommen til at kigge forbi!

Pr. 1. januar 2021 udvidede firmaet sin markedsplatform med overtagelsen af de to Silkeborg-baserede virksomheder, Tømrermester Gorm Lynge A/S og Malerfirmaet Gorm Lynge ApS.

 

 

 

Arne Danielsen A/S Brande