Tilbud til dig

 Hvad koster det at få udført netop din opgave? Vi kan desværre ikke lave et beregningsprogram på vores hjemmeside, som nemt lige kan beregne det og give et tilbud – vores services er simpelthen for alsidige og tømrer- og snedkerarbejde er ofte afhængig af mange parametre.

Vi giver som udgangspunkt først et tilbud efter at have været ude og se opgaven. Vi starter med at aftale en tid for et besøg. Ved besøget lytter vores medarbejder til dine ønsker og rådgiver om opgaven fra et fagligt perspektiv.

Når opgaven er inspiceret tager vi hjem og laver et nøje beregnet tilbud, som tager højde for det rigtige materialevalg og udførelse, overskuelig tidsplan og retablering af de omkringliggende bygningsdele. Derefter sender vi dig kvit og frit det uforpligtende tilbud, som du kan tage eller forkaste – men vi vil naturligvis gøre vores bedste for, at det er for godt til at afslå.

Vi giver tilbud på konkrete opgaver, som er nært forestående og klart kan specificeres og afgrænses. Går du med mere udefinerede byggedrømme og søger efter vejledning, så kan vi også hjælpe dig med det. Aftal en tid med vores byggerådgiver. Pengene på grundig planlægning er godt givet ud.

Kontakt os på tlf. 97187063 eller skriv til os via nedenstående formular – så kontakter vi dig og aftaler en tid for et besøg ved dig.

 

  Dit navn (skal udfyldes)

  Telefonnummer

  E-mail (skal udfyldes)

  By

  Lidt om opgaven

  De indtastede oplysninger sendes via mail til vores interne medarbejder, som bruger oplysningerne alene til din beskrevne forespørgsel.