Tilbygninger

Tømrer- & Snedkerfirmaet Arne Danielsen A/S - Nyt tag på garage
Tømrer- & Snedkerfirmaet Arne Danielsen A/S - Tilbygning
Tømrer- & Snedkerfirmaet Arne Danielsen A/S - Tilbygning

Når du har besluttet sig for at bygge til – det kan være et ekstra værelse eller en større stue, en udestue, en terrasse, en carport, et redskabsrum eller lignende tilbygninger – så står vi klar til at hjælpe dig.

Planlægningen kan udføres sammen med os – eller vi kan anbefale dig en uvildig byggesagkyndig, som kan hjælpe dig i projekteringsfasen. Først og fremmest skal dine drømme til tilbygningen fældes ned på papir. Det kan være du allerede har et konkret projekt, men vi hjælper naturligvis også gerne med rådgivning, så du sikrer dig at din tilbygning både øger brugsværdien og salgsværdien på dit hus.

Når konstruktionstegninger er udfærdiget og byggetilladelsen er på plads opfører vi din tilbygning efter den indgåede aftale. Vi sørger for god harmoni mellem det nye og det gamle og tager hensyn til de eksisterende bygningsdele og udenomsarealer. Det er nemlig vigtigt for os at vores kunder ikke kun bliver glade for det installerede – men i særdeleshed det endelige resultat som en helhed.

Kontakt os på tlf. 9718 7063 eller skriv til os via nedenstående formular – så kontakter vi dig og aftaler en tid for et besøg ved dig.

 

  Dit navn (skal udfyldes)

  Telefonnummer

  E-mail (skal udfyldes)

  By

  Lidt om opgaven

  De indtastede oplysninger sendes via mail til vores interne medarbejder, som bruger oplysningerne alene til din beskrevne forespørgsel.