Vinduer og døre

Vi har mange års erfaring med renovering og vedligeholdelse af vinduer og døre, og sætter en ære i at de opnår maksimal levetid.

Ofte er ældre vinduer og døre lavet i en rigtig god og solid trækvalitet, som kan holde meget længere end moderne trævinduer og -døre. Mærker i dørkarme, råd i glaslister, slidte dørtrin og lignende skavanker kan der ofte rettes op på, så vinduet eller døren kan bruges længe endnu. Dette tager vores energivejleder naturligvis med i betragtning, når han rådgiver om vinduers og døres evne for varmeisolering og giver sin vurdering af, om der er behov for udskiftning til nye.

Ved valg af nye vinduer, døre eller hele glaspartier rådgiver vi gerne om valg af konstruktioner, der sikrer en flot arkitektur, høj indbrudssikkerhed, god varmeisolering og støjdæmpning.

Arbejdet udføres skånsomt og håndværksmæssigt korrekt mod de omkringliggende bygningsdele, så retableringen bliver så usynligt som opgaven overhovedet tillader det. Det er nemlig vigtigt for os at vores kunder ikke kun bliver glade for det installerede – men i særdeleshed det endelige resultat som en helhed.

Du kan under Referencer se eksempler på billeder af vinduer og døre, vi har opført for andre kunder.

Kontakt os på tlf. 9718 7063 eller skriv til os via nedenstående formular – så kontakter vi dig og aftaler en tid for et besøg hos dig.

 

 

 

 

 

 

 

  Dit navn (skal udfyldes)

  Telefonnummer

  E-mail (skal udfyldes)

  By

  Lidt om opgaven

  De indtastede oplysninger sendes via mail til vores interne medarbejder, som bruger oplysningerne alene til din beskrevne forespørgsel.