Energivejledning

Når du som bolig- eller bygningsejer overvejer at renovere, er det en god idé at starte med at få energivejledning fra en uddannet energivejleder. Energivejlederen er en håndværker, der har efteruddannet sig til at udføre og vejlede om energirigtige renoveringer, der sikrer dig bedre varmeøkonomi og komfort i din bygning. Desuden får du klar vejledning om hvilke tiltag, der bedst betaler sig – og i hvilken rækkefølge, det giver bedst mening af udføre dem.

Tag fat i vores energivejleder og få:

 • lavere varmeregning
 • højere boligværdi
 • lavere miljøbelastning
 • helhedsorienteret vejledning om energirenovering
 • en håndværker, der udfører arbejdet rigtigt

Her kan du spare penge energibudgettet

De energiforbedringsprojekter, som typisk giver den største besparelse, er at skifte til energiruder, udskifte ældre døre og at isolere ydervægge, gulve, tag eller loft.  

En energivejleder er din oplagte samarbejdspartner, hvis du er husejer eller hvis du ejer eller administrerer en større bygning – for eksempel en kontorbygning, en boligblok eller en mindre industrivirksomhed.

Uddannelsen til energivejleder er støttet af Energistyrelsen og bag den står Dansk Byggeri og TEKNIQ sammen med Teknologisk Institut, Videncenter for Energibesparelser i Bygninger og Energitjenesten.

Du kan læse mere om uddannelsen og ordningen på Energivejlederen.dk

Kontakt os på tlf. 9718 7063 eller skriv til os via nedestående formular – så kontakter vi dig med henblik på energivejledning til dit næste renoveringsprojekt.

 

  Dit navn (skal udfyldes)

  Telefonnummer

  E-mail (skal udfyldes)

  By

  Lidt om opgaven

  De indtastede oplysninger sendes via mail til vores interne medarbejder, som bruger oplysningerne alene til din beskrevne forespørgsel.