I weekenden var medarbejderne på tur til Herning – vi skulle nemlig besøge Mathias Frahm Pedersen, som deltog i konkurrencen om arbejdsmiljøprisen 2018 og chancen for at blive Danmarks bedste bygningssnedker ved DM i Skills 2018.

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Første DM afholdtes i 2011 og bag arrangementet står nonprofit-organisationen SkillsDenmark, hvis faglige udvalg sender deltagere til DM i Skills, EuroSkills og WorldSkills.

Det blev desværre ikke til en førstepræmie i konkurrencen om bedste håndværk, men vi er også allerede vældig tilfredse med, at han er en af de fem bedste unge bygningssnedkere i Danmark. Han ærgrede sig nok alligevel lidt over at misse chancen for at trykke hånd med statsministeren og ikke mindst over den tabte chance for at deltage i EuroSkills og WorldSkills.

Til gengæld snuppede han igen prisen for godt arbejdsmiljø; arbejdsmiljøprisen 2018. Og det vil vi da godt lige sole os lidt i. Her i virksomheden sætter vi nemlig en stor ære i at holde en ordentlig og ryddelig arbejdsplads. Det højner arbejdssikkerheden betragteligt, at det ikke flyder med materialer og værktøj. Og sikkerhed er vigtigt i en moderne virksomhed, hvor man prioriterer mennesket højere end hænder og fødder.

Arbejdsmiljøprisen 2018 blev overrakt af beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen på vegne af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø i Bygge & Anlæg. Med prisen fulgte et gavekort på 3.000 kroner til arbejdstøj og sikkerhedsudstyr.

Så alt i alt er vi bare rigtigt stolte af Mathias’ præstation og vil ønske ham mange gange tillykke med det flotte resultat til DM i Skills.

Du kan i øvrigt læse mere om Mathias’ forberedelser til DM i Skills og om hvilke andre gode formål arrangementet har.