Fra torsdag d. 18. til lørdag d. 20. januar afholdes DM i Skills – det årlige Danmarksmesterskab for unge på de danske erhvervsuddannelser – og i år har vi Mathias Frahm Pedersen med i konkurrencen blandt seks dygtige bygningssnedkere.

Sidste år konkurrerede ca. 300 unge i Gigantium i Aalborg, hvor mere end 40.000 mennesker slog vejen forbi for at følge festlighederne. I år er vi så heldige at vi kan følge det i Herning, hvor messecenteret huser det store arrangement.

Og vi glæder os rigtig meget til at være med, når Mathias Frahm viser sine skills frem. Vi har et værdisæt, som vægter både godt håndværk og sundt arbejdsmiljø højt – og netop de værdier er i højsæde når unge talenter præsenterer de kommende generationer af håndværkere for erhvervsuddannelserne.

Arrangementet er åben for alle interesserede, og der er gratis adgang alle tre dage – så kig endelig forbi!

Mathias Frahm kommer til at stå i J2. Man kan også se en oversigt over Prøv, Mærk og Føl standene, hvor man selv kan prøve mange af fagene af her: https://skillsdenmark.dk/dm-i-skills/dm-i-skills-2018/oversigt-over-muligheder-ved-pmf-stande/

Desuden kan der findes et program her: https://skillsdenmark.dk/dm-i-skills/dm-i-skills-2018/program-2018/

___

(Vil du vide hvordan det gik? Læs om Mathias’ præstation her.)