Tag med skibsbuet gavl

På Nordlundvej i Brande er opført nyt tag med skibsbuet gavl, højere spær, udhæng, nye tagvinduer, isolering og lofter. Sterninddækning og udhæng er udført efter kundens 3D modeller og skitser. De er buede som et på skib og samtidig vredet indad. En interessant og udfordrende opgave. Kunden har anmeldt projektet på anmeld-haandvaerker.dk:

“En god ide kræver præcision og dygtige håndværker til udførelsen. Tiden med huse i ”flyttekasse”-stil er forbi. Lige linjer kan alle. Men buen kræver faglighed og håndværk. Det aktuelle projekt omfattede et komplet nyt tag, højere spær, nye tagvinduer, isolering, loft. Dette er i sig selv et større projekt. Men derudover er gavlene buet som et skib.

Sterninddækning og udhæng er ikke kun buet, men samtidig også vridet, dvs. dobbelt buet. En sådan udformning betyder høj præcision. Hvert bræt i udhængen er tilpasset dens position og vinkel. Arbejdet kræver excellent håndværk. Et tag holder i dag mere en 40 år. Taget skal fungere og bliver set hver dag, gennem mindst 40 år. Det kan betale sig at satse på kvalitet og håndværk.

Firma Arne Danielsen har, baseret på 3D modeller og skitser, været i stand til at realisere dette udsædvanlige projekt indenfor den aftalte tid, i høj kvalitet og til vores fulde tilfredshed.”

Skal vi også lave dit tag? Læs mere om tagkonstruktion under services.