Nøvlingskov Efterskole

I foråret 2018 stod den nye hal ved Nøvlingskov Efterskole færdig. Vi havde lavet tømrerentreprisen under Dansk Halbyggeri. Det 1.591 kvadratmeter store byggeri blev til i samarbejde med Viva Arkitekterne, som bl.a. er kendt for alment og privat boligbyggeri samt offentlige institutions- og kulturbyggerier.

Den nyanlagte idrætshal sammenbyggedes med den eksisterende hal for at skabe bedre faciliteter for idrætsundervisningen. Gangen langs den eksisterende hal forlængedes og ender nu ud i en aula/opholdsrum, hvorfra man kan kigge ind i både den gamle hal og i den nye hal. Tilbygningen indeholder også to lyse klasselokaler og et depotrum.

Nøvlingskov Efterskole er en kristen efterskole, der ligger nær Vildbjerg. Der er plads til godt 100 elever, som kan nyde godt af flotte omgivelser, et engageret lærerteam og mange valgfag. Skolen har desuden tilknytning til KFUM og KFUK og mange elever der kommer til skolen har en kristen baggrund hjemmefra. Skolen kaldes i øvrigt Nøv af dens elever – og hallen har da også fået tilnavnet Nøv Boxen.

Du kan læse mere om byggeriet på Nøvlingskov Efterskole på TV MidtVests hjemmeside – artiklen nævner i øvrigt også Hammerum Fri- og Efterskoles helt nye drengefløj, som vi også havde tømrerentreprisen på.

Tømrer- & Snedkerfirma Arne Danielsen A/S tager gerne tømrer- og snedkerentrepriser på både større og mindre byggerier. Du kan læse mere om entreprisearbejde under services.