Glasvægge på det nye Universitetshospital i Skejby

Montering af glasvægge på Det Nye Universitetshospital i Skejby ved Århus. Vores opgave var at afskærme maskiner fra det øvrige område på grund af larmen fra maskinerne. På de fleste døre monterede vi automatiske døråbnere.

Selvom vores opgave med montering af glasvægge på Det Nye Universitetshospital i Skejby er færdig, så vil byggeperioden for hospitalet strække sig frem til 2019, hvor hospitalet endelig kan tages i brug. Det Nye Universitetshospital bliver på størrelse med en dansk provinsby, som for eksempel Ribe eller Skagen. Samtidig kommer det til at huse den største arbejdsplads i Aarhus kommune. Hospitalet skal både fungere som universitetshospital, landsdelscenter og basishospital for borgerne i Aarhus.

På anmeld-haandvaerker.dk modtog vi denne bedømmelse fra NIRAS:

Firmaet Arne Danielsen A/S blev hyret til en tillægsopgave i en af de nye bygninger på Det Nye Universitetshospital i Skejby (DNU) Der var tale om et laboratoriebyggeri hvor firmaet også havde deltaget i samme bygning som underentreprenør for en hovedentreprise.
Ifm. den konkrete tillægsopgave var der dog tale om fagentreprise med tømrerarbejder og leverance ifm. loftarbejder og etablering af glasstøjvæg omkring et større område med støjende laboratorieudstyr.
Selve byggeprocessen havde stor kompleksitet med mange hensyn der skulle tages til både udstyr og øvrige fag.
Firmaet har optrådt – kompetent og velvilligt – og løst opgaven til min fulde tilfredshed.

Vi tager gerne alle former for entrepriser – du kan læse mere her.