Herning er vært for Danmarks første brobygningskonkurrence, der finder sted, fredag den 31. maj 2024. Det sker ved Fuglsang Sø, hvor 40 unge fra bl.a. Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier dyster om at bygge tre spektakulære broer i henholdsvis træ, stål og beton.

De tre broer bliver bygget på tværs af Fuglsang Sø’s kanal, som er 11 meter bred, og hvert hold har syv timer til at klare opgaven. Arbejdet udføres foran rullende kameraer, så det bliver en helt speciel opgave, de unge lærlinge kommer på her. Det kræver godt samarbejde, realistiske tidsplaner og det helt rigtige materialevalg at nå flot i mål med opgaven.

Vores lærling Mark Haubjerg Flø Pedersen deltager i projektet, og han er så klar på opgaven. Vi glæder os meget til at kigge Mark og de øvrige dygtige lærlinge over skuldrene, fredag den 31. maj.

Der er åbent og gratis adgang for publikum, så kig forbi til en helt særlig oplevelse til eventet, der hylder håndværket og erhvervsuddannelserne. Der bliver masser af festivitas i løbet af dagen, og vinderholdet kåres om aftenen – og bliver belønnet med 50.000 kr.