Fredag, den 22. marts 2024 blev det tid for os at fejre Malthe, som bestod sin svendeprøve med bravour. Han kronede endda værket med den flotteste udmærkelse, man kan få, da han modtog sølvmedalje for sit svendestykke. Godt gået.

Malthe har fra dag ét haft en dyb passion for tømrerfaget, og han havde en moden og ansvarsfuld tilgang til sine opgaver. Han er arbejdsom, lærenem og nysgerrig på tømrerfagets mange aspekter – og han mestrer dem. Dette bekræftes af hans flotte standpunktskarakterer. Malthe er også en god holdspiller, der nyder stor anerkendelse fra kollegaerne. At han også er en vellidt repræsentant for vores virksomhed, og at kunderne sætter stor pris på at få besøg af ham, er et ekstra plus. Det er noget, vi som virksomhed sætter stor pris på.

Vi har fornøjelsen af Malthe – nu som tømrersvend – sommeren over, inden han efter sommerferien går i gang med at videreuddanne sig til produktionsteknolog.

Et stort tillykke til Malthe, som på billedet står foran sit svendestykke, som nu er rykket hjem til firmaet.