Vi føler os heldige, fordi vi endnu engang har den store glæde at være kommet i finalen om titlen Årets Håndværker 2024 i kategorien tømrervirksomheder med 20-49 ansatte.

Det er sjette gang i træk
For os er det en stor ære at være finalist seks gange i træk – især fordi udnævnelsen sker på baggrund af gode kundeanmeldelser for veludført håndværk hos vores kunder. Denne pris betyder derfor noget helt særligt for os, fordi det er vores kunder, der har stemt os i finalen.

Alle mand er pavestolte over den store anerkendelse af vores virksomhed og af vores dygtige medarbejdere i marken. Det er jo netop dem, der hver eneste dag leverer kvalitetshåndværk fra øverste hylde og giver kunderne de gode oplevelser.  

“Træmænd” om en hals, der elsker at arbejde med træ
Vi er stolte udøvere af tømrerfaget, og gør os hver dag umage med at levere tømrer- og snedkerarbejde på højeste niveau. For kun derved kan vi sikre vores kunder veludførte fremtidssikre løsninger af høj værdi. Det lykkes vi rigtig godt med, og det kvitterer kunderne for med gode anmeldelser. Det er vi dybt taknemmelige og ydmyge overfor.

Udnævnelsen forpligter
Vores motto: Når godt håndværk, ordentlighed og levering til tiden er vigtig for dig er ikke bare tom snak! Det er omdrejningspunktet i vores arbejde hver eneste dag, og det vil vi gerne holdes op på.

I 2023 kom vinderstatuetten med hjem til Brande
Erik Ellehammer, Lars Jensen og Jesper Kragsig Falkenberg var de stolte prismodtagere på scenen i Cirkusbygningen i København i 2023. Om vi er heldige at få prisen med hjem igen i år, må vi spændt vente lidt endnu med at få afsløret. Det sker til det store Award Show, der løber af stablen i Cirkusbygningen i København, den 25. april 2024.

Du kan læse mere om organisationen Anmeld Håndværker, der administrer smiley-ordningen for danske håndværkere på siden her: https://www.anmeld-haandvaerker.dk/