Det er med stolthed at vi kan meddele, at endnu en dygtig tømrersvend er blevet udlært hos os fredag, den 29/9 2023.

Her færdiggjorde Simon nemlig sin læretid i fin stil med et 12-tal for den teoretiske del og 10 for den praktiske og han var en glad og tilfreds modtager af sit svendebrev.

Egentlig var det oprindeligt Simons plan at gå handelsskolevejen og en uddannelse som revisor. Efter to år trak det imidlertid mere og mere i ham at bruge sine hænder i praksis. Han tog derfor job først som arbejdsmand, og da han fik muligheden for at komme med en tømrer på job. Efter en enkelt dag var han “solgt” til tømrerfaget, og han fik en læreplads i stand hos os, og Simon var landet på rette hylde.

Simon har fra dag ét været stærkt engageret i sit fag, han kan sit håndværk, og så er han en god og dygtig holdspiller, der nyder stor anerkendelse hos sine kollegaer. Han er også en god og vellidt ambassadør for vores virksomhed, som kunderne er glade for. Det er jo noget, vi som virksomhed sætter stor pris på, for vi lever af at yde god kundeservice.

Derfor er vi også glade for, at Simon har takket ja til at fortsætte sit virke hos os – nu som tømrersvend. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde.