Projektleder og medejer Lars Jensen rundede den 1. august 2023 en milepæl i sin karriere med 40-års jubilæum som tømrer hos os. Et stort tillykke og tak til Lars for en gedigen indsats gennem alle årene. Lars er en af områdets mest erfarne og respekterede håndværkere og en rigtig god og afholdt kollega!

Der var ingen tvivl om, at Lars landede på sin rette hylde som tømrer, da han tilbage i 1983 startede som lærling hos tømrermester Arne Danielsen i Uhre. Siden da har han været garant for kvalitet, professionalisme og håndværksmæssig dygtighed. Lars er en sand “træmand” og har perfektioneret sit håndværk gennem årene, mens han også har formået at omfavne moderne teknikker og løsninger.

I 2002 overtog han sammen med direktør Erik Ellehammer virksomheden, og de dannede et dynamisk makkerpar. Deres mangeårige samarbejde har resulteret i en velkonsolideret virksomhed – bygget på kvalitet og pålidelighed – sammen med de dygtige medarbejdere.

Lars udtaler: “Disse 40 år har givet mig mulighed for at arbejde på et utal af projekter, fra små reparationer til store byggeprojekter i området. Hvert projekt har udfordret mig og hjulpet mig med at udvikle mine færdigheder til fordel for vores kunder. Jeg ser tilbage på disse 40 år med taknemmelighed, og jeg er bestemt ikke færdig med at bruge min sav og skruemaskine. Derfor ser jeg også frem til den fortsætte rejse og til at betjene vores mange kunder.”

Det er ikke kun på projekterne, Lars har efterladt et stærkt aftryk. Han er også en afholdt, venlig og imødekommende chef og kollega. Hans professionalisme og venlige væremåde har gjort ham elsket af alle – fra kunder og samarbejdspartnere til kollegaer og medarbejdere. Lars ved man, hvor man har.

Lars og hans 40 år i træets tjeneste fortjener i den grad at blive fejret. Det sker ved en reception i huset, fredag den 15. september 2023, fra kl. 13 – 16, hvor kunder, leverandører, samarbejdspartnere og venner af huset er inviteret.