Igen i år har vi oplevet den store glæde at komme i finalen som Årets Håndværker 2023 – i kategorien tømrervirksomheder med 20-49 ansatte. Det er nu femte gang i træk, at vi får denne store anerkendelse på baggrund af gode kundeanmeldelser og veludført håndværk hos vores kunder. Det er netop det, der gør denne pris til noget helt særligt, fordi det er kunderne, der har sendt os i finalen. Derfor betyder den noget helt særligt for os!

En stor ære at være finalist
Alle mand er pavestolte over, at det igen i år er lykkedes os at komme i finalen. Vi ser det som en kæmpe anerkendelse af vores virksomhed og dygtige medarbejdere i marken, for det er jo dem, der hver eneste dag leverer håndværk fra øverste hylde og giver kunderne de gode oplevelser.

Vi er stolte udøvere af vores fag og vi elsker at arbejde med træ
Det er det – og en god holdånd, der gør det sjovt at gå på job. Hver dag gør vi og vores dygtige medarbejdere os umage med at levere tømrer- og snedkerarbejde på højeste niveau. Kun herved kan vi sikre, at kunderne får optimale og fremtidssikre løsninger af høj værdi. Det lykkes vi heldigvis med, og det kvitterer kunderne for ved at give os gode anmeldelser. Det er vi dybt taknemmelige og ydmyge overfor.

Udnævnelsen forpligter
Vores mantra: Når godt håndværk, ordentlighed og levering til tiden er vigtig for dig er ikke bare tom snak. Det er omdrejningspunktet i vores arbejde hver eneste dag, hvor vi skaber værdifulde byggeløsninger for kunderne. Det vil vi gerne holdes op på, og derfor er vi også taknemmelige for kundernes tilbagemeldinger.

I 2021 kom vinderstatuetten med hjem til Brande
Erik Ellehammer var den stolte modtager på scenen i Cirkusbygningen i København i 2021. Om vi er heldige at få prisen med hjem igen i år må vi spændt vente lidt endnu på at få afsløret. Det sker til det store Award Show, der løber af stabelen i Cirkusbygningen i København, den 19. – 20. april 2023.

Du kan læse mere om organisationen Anmeld Håndværker, der administrer en smileyordning for danske håndværkere på siden her: https://www.anmeld-haandvaerker.dk/