For andet år i træk er vi blevet beæret med titlen “Succesvirksomhed” – denne gang for 2022, og både ledelse og medarbejdere hos Arne Danielsen A/S er pavestolte over anerkendelsen.

I dag, tirsdag den 4/10 2022, har vi fået fornemt besøg, idet Jesper Herbæk Kousgaard fra Spar Nord Bank og Jacob Juulsgaard fra BDO Statsauriseret revisionsaktieselskab i Herning har lagt vejen forbi for at overdrage os deres fornemme pris. Vi lægger os dagligt i selen for at gøre en god indsats for vores kunder og for at sikre fundamentet for vores virksomhed i fremtiden, og vi er derfor meget stolte og beærede over igen i år at modtage prisen.

På billedet ses fra venstre mod højre ses Jesper Kragsig Falkenberg, Lars Jensen og direktør Erik Ellehammer Nielsen, bestyrelsesformand Thomas Christensen, næstformand Niels Møller Jensen, Jacob Juulsgaard, BDO, og Jesper Herbæk Kousgaard, SparNord.

Prisen “Succesvirksomhed 2022” gives for veldrevet virksomhed. Du kan se deres begrundelse for udnævnelsen på linket her: https://succesvirksomhed.dk/