Det er med stor stolthed, at vi kan præsentere endnu en nyudlært dygtig tømrersvend fra vores firma, idet Jeppe blev udlært som tømrer, den 30. september 2022. Jeppes uddannelse har været et EUD-forløb, hvor han i sin læretid har været på skolebænken 5 gange á 6 uger. Vel tilbage på arbejdet igen har det givet Jeppe rig lejlighed til hurtigt at få de nye færdigheder omsat til praksis. 

Det er altid en stor glæde, når læretiden krones med svendebeviset, og for os har det været en stor fornøjelse at følge Jeppe igennem læretiden, hvor han fra dag ét er gået til jobbet med ildhu og en stor lyst til at lære nyt. Jeppe startede sin læretid hos os, den 10. juni 2019.

Værkstedet trak derhjemme
På gården derhjemme fik Jeppe fra barnsben rig lejlighed til at stille sin lyst til at løse praktiske opgaver. Foruden at hjælpe til med de praktiske opgaver på gården, så har han gennem årene brugt massevis af timer i værkstedet med alt fra at bygge huler, m.m. til senere at reparere knallerter og biler. Han nåede da også i praktik på et autoværksted, men valget faldt på tømrerfagets alsidighed.

Jeppe er glad for den afvekslende hverdag, og de mange forskellige opgaver og projekter – som han og kollegaerne løser for kunderne – både ude og inde. Her får de lov til at vise deres håndværksmæssige kunnen, når de arbejder med træet som omdrejningspunkt. Han kan godt lide de skiftende projekter, hvor ikke to dage er ens, og de skiftende makkerskaber– alt efter hvilke opgaver, der skal løses. Det gør, at man kommer til at kende sine kollegaer rigtig godt, og det er godt for sammenholdet. Jeppe er afholdt af sine kollegaer, da han er omhyggelig med sit arbejde, vellidt hos kunderne og en god kammerat.

Virkeligheden kalder
Læretiden er slut og nu kalder virkeligheden, og vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde, da Jeppe er ansat som tømrersvend hos os fra den 1. oktober 2022. Han starter dog ud med at holde to ugers ferie, som bl.a. går til syden sol og varme på Cypern, hvorefter han er klar til igen at tage fat.

Vi glæder os til at se ham tilbage i “uniformen” igen – nu som tømrersvend.