– Prisen som Årets Lærling i Midt- og Vestjylland går til Jens Berg Nicolajsen fra Tømrer- & Snedkerfirmaet Arne Danielsen A/S i Brande. Jens er både dygtig, lærenem, vellidt – og så er han hurtig. Sådan indleder DI deres pressemeddelelse i forbindelse med, at vores nyuddannede lærling Jens Berg Nicolajsen har fået den fornemme titel som Årets Lærling 2022.

Og DI fortsætter, – Da lærling Jens Bjerg Nicolajsen deltog i tømrernes regionsmesterskaber i oktober 2021 færdiggjorde han sin opgave 3,5 time før tid. Alligevel vandt han en flot sølvmedalje. En sølvmedalje han i øvrigt fordoblede med den højeste udmærkelse sølvmedalje, da han fik sit svendebrev i fredags. Det siger noget om et særligt tømrer-talent. Og da Jens samtidig er overordentlig vellidt både på sin læreplads og på sin skole, så var DI Midt Vest trods et flot felt af indstillede kandidater ikke i tvivl om, hvem der skulle have prisen for Årets Lærling 2022.

  • Grunden til, at Jens modtager prisen er først og fremmest, at han er en dygtig tømrer. Men han er også en bemærkelsesværdig lærling. Både socialt og fagligt har han særlige evner, siger Claus Arberg, formand for DI Midt Vest og adm. direktør for Hvidbjerg Vinduet på Thyholm.

Lærlingeprisen er ikke den første pris, som Jens Bjerg Nicolajsen har modtaget. i sidste uge har modtaget prisen på Herningsholm Erhvervsskole som Årets Kammerat.

Du kan se hele pressemeddelelsen her: