Vi er stolte over at fortælle, at vores dygtige lærling Jens Berg Nicolaisen har afsluttet sin svendeprøve i flotteste stil med en sølvmedalje og prisen for bedste kammerat. Et kæmpestort tillykke til Jens for velgennemført uddannelse og aflevering af veludført svendestykke, fredag den 25. marts 2022.

Jens er engageret i tømrerfaget og er gået til opgaverne med stor interesse, flid, nysgerrighed og lyst til at lære nyt. Ud over at være dygtig til sit arbejde, så er Jens også en god og hjælpsom kollega og vellidt hos vores kunder, og det er vi som virksomhed jo meget glade for.

Endnu en uge vil Jens være i tømrertøjet, førend han tager et par måneders orlov – starter bilen og drager på rejse rundt i Europa i et par måneder. Vi glæder os meget til at fortsætte det gode samarbejde med Jens som ansat tømrersvend, når han er tilbage igen.

For os er det altid en stor glæde, når en lærling får overdraget sit svendebevis. Det giver så megen mening for os alle i Tømrer- og Snedkerfirma Arne Danielsen A/S at dele ud af vores viden og færdigheder og være med til at uddanne fremtidens dygtige håndværkere. Det bliver vi helt sikkert ved med, og der er hårdt brug for dem derude.