Igen i år har vi oplevet den store glæde at blive udnævnt til finalist til prisen som Årets Håndværker 2022 i kategorien tømrervirksomheder med 20-49 ansatte. Det er fjerde år i træk, vi er i finalen. Sidste år kunne direktør Erik Ellehammer endda tage hjem fra Cirkusbygningen med vinderpokalen i hånden.

Vi er stolte over vores fag og vi elsker at arbejde med træ
Det er det – og en god holdånd, der gør det sjovt at gå på job. Hver dag gør vi og vores dygtige medarbejdere os umage med at levere tømrer- og snedkerarbejde på højeste niveau. Kun herved kan vi sikre, at kunderne får optimale og fremtidssikre løsninger af høj værdi. Det lykkes vi heldigvis med, og det kvitterer kunderne for ved at give os gode anmeldelser. Det er vi dybt taknemmelige for og ydmyge over.

En stor ære at være finalist
Vi er alle pavestolte over, at det igen i år er lykkedes os at komme i finalen. Det kan vi takke vores mange dygtige medarbejdere for. Spændingen bliver udløst i den 21. og 22. april 2022 ved et stort og festligt Award Show i Cirkusbygningen i København. Vi glæder os.

Udnævnelsen forpligter
Et mantra, som vores: “Når godt håndværk, ordentlighed og levering til tiden er vigtig for dig” – det forpligter. Det vil vi gerne holdes op på.

Vi skaber værdi for dig som kunde
Som kunde hos os kan du trygt overlade dit forestående store eller lille byggeprojekt til os og vide, at vi leverer, som aftalt og til tiden. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi sammen bedst muligt kan realisere dine byggedrømme.

Dit projekt er i gode hænder hos os, for vi er eksperter i træ, energirigtige løsninger og bæredygtigt byggeri.

Du kan se pressemeddelelsen her: https://arnedanielsen.dk/wp-content/uploads/2022/03/Pressemeddelelse_Finalist_2022.pdf