Pr. 1. januar 2022 er projektleder Jesper Kragsig indtrådt i ejerkredsen af Tømrer- og Snedkerfirmaet Arne Danielsen A/S.

Det sker som led i et begyndende generationsskifte, hvor direktør Erik Ellehammer Nielsen har solgt ud af sin aktieandel til Jesper Kragsig – svarende til en 10 % ejerandel.

Ejerforholdet er således ændret til følgende:

  • 65 % – Direktør Erik Ellehammer
  • 25 % – Projektleder Lars Jensen
  • 10 % – Projektleder Jesper Kragsig.

”Jesper Kragsig blev uddannet som tømrer hos os og har sammenlagt været ansat i ca. 16 år med et par kortere afstikkere til andre virksomheder. Jesper har således været med på den spændende vækstrejse, som vores virksomhed har været på i årenes løb, og det er således en ejerkreds, der kender hinanden særdeles indgående og står for de samme værdier og mål”, udtaler direktør Erik Ellehammer.

”Derfor er det også en ekstra glæde for Lars Jensen og mig selv, at Jesper har vist interesse i at gå endnu mere ind i den fremtidige drift af virksomheden”, slutter direktør Erik Ellehammer.

På billedet ses de tre ejere af Tømrer- og Snedkerfirma Arne Danielsen A/S pr. 1/1 2022. Fra venstre: Lars Jensen, Erik Ellehammer og Jesper Kragsig