Tillykke til tømrerlærling Frederik Lyhne Nielsen for flot udført svendestykke

Fredag, den 26. marts 2021 kunne vi ønske et stort tillykke til tømrerlærling Frederik Lyhne Nielsen. Denne dag blev han nemlig færdig som tømrer efter at have udstået sin læretid og afleveret sit svendestykke.

Frederik fortsætter sin ansættelse hos Tømrer- og Snedkerfirma Arne Danielsen A/S – nu som uddannet tømrer.

Vi glæder os over at have sluset endnu en dygtig tømrer ind i faget. Der er brug for dygtige håndværkere, for godt håndværk er en efterspurgt vare.

Godt håndværk er en æressag for os

Hos Arne Danielsen sætter vi altid godt håndværk, ordentlighed og levering til tiden i centrum. Det stræber vi alle efter at levere i hverdagen, og det er noget vores kunder kan lide, for de har igen i år givet os så flotte anmeldelser, at vi er i finalen som “Årets Tømrer”, via “Anmeld håndværker”.

Det er vi megastolte over.