Hos Arne Danielsen er alle – fra medarbejdere til ledelsen – stolte over, at vi endnu engang er nået i finalen om prisen som Årets Tømrer 2021 i kategorien 20-49 ansatte. Spændingen bliver udløst i starten af juni ved et stort og festligt Award Show i Cirkusbygningen i København. Vi glæder os.

En stor ære at være finalist
Der er ikke noget, der kommer af sig selv – heller ikke hos os. Vi og vores dygtige medarbejdere lægger os dagligt i selen for at levere optimale løsninger til vores kunder. Det kvitterer de for ved at give os gode anmeldelser. Det er vi meget taknemmelige for.

Udnævnelsen forpligter
Når man har et mantra, som vores: “Når godt håndværk, ordentlighed og levering til tiden er vigtig for dig” – så forpligter det. Det gør vi alle vores bedste for at leve ud i hverdagen.

Husk, vi er også til for dig
Går du også og barsler med et forestående byggeprojekt, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi sammen bedst muligt kan realisere dine byggedrømme. Dit projekt er i gode hænder hos os, for vi er eksperter i træ, energirigtige løsninger og bæredygtigt byggeri.