Vi er igen blevet nomineret til prisen Årets Tømrer af vores kunder gennem Anmeld Håndværker.
Kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020 finder sted torsdag og fredag d. 2. og 3. april i Cirkusbygningen i København. Her vil også Brande-egnen være godt repræsenteret til det stort anlagte awardshow, hvor virksomhedens ejere og deres hustruer vil deltage.

Håndværksfirmaer, fordelt på 24 forskellige fagkategorier, vil tilstrømme fra hele landet. Vi har alle det til fælles at vi har opnået at blive udråbt som finalister baseret på de kundeanmeldelser vi har modtaget i løbet af året på landets største anmeldelsesside for håndværkere www.anmeld-haandvaerker.dk.

Os hos Tømrer- & Snedkerfirma Arne Danielsen A/S er naturligvis glade for, og stolte af den anerkendelse, en finaleplads til ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020 giver. Det er et stærkt udtryk for at det daglige arbejde for at levere den bedste service til vores kunder bærer frugt.

Det går fremad for håndværkerne

De tusindvis af håndværksfirmaer, som er anvender www.anmeld-haandvaerker.dk, vurderes løbende af deres kunder på parametrene aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Og her kan der ses en tydelig positiv udvikling, fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020: 

”Det er nu niende år vi afholder awardshowet. Året 2020 har vist sig at være endnu et rekordår. Feltet har aldrig været større. Siden sidste år har vi afviklet awardshowet over to dage. Og i 2020 med en stor fremgang i antallet af finalister. Den samlede karakterskala ligger forsat høj på 4,75 ud af 5.0.” – og Peter Birkelund fortsætter; ”Vi har de seneste år set en klar stigende tendens i danskernes opfattelse af god kundeservice fra håndværkere. I dag er der fuld fokus på kundeservicen, og det skaber mange tusinde gode byggeoplevelser hos danske boligejere.”