Hvert år kårer Bygogbolig.dk ApS årets håndværkere i Cirkusbygningen i København. Finalisterne udvælges mellem de håndværkere, som via anmeld-haandvaerker.dk har modtaget de bedste tilbagemeldinger fra deres kunder. Og i 2018 havde vores kunder lige akkurat sendt tilstrækkeligt med anmeldelser til at det kunne række til en plads blandt finalisterne 2019.

Selvom vores tømrerfirma var oppe mod de store, så syntes vi alligevel, at vi skulle med. Hvis vi ikke var heldige med udfaldet, så ville vi under alle omstændigheder være det med underholdningen.

Inden værten Felix Smith havde præsenteret alle vinderne fik firmaets udsendinge en lækker 4-retters middag med et stort underholdningsshow til. Wallmans leverede blandt andet en fantastisk hyldest til sangerinden Adele, musikalske højdepunkter fra West Side Story og rocklegenderne AC/DC. Der var også luftakrobatik og en popfinale, med musik fra Ariana Grande, Katy Perry og P!nk.

Kategorien for bedste Tømrer 20+ var aftenens sidste prisuddeling, så tømrervirksomhedens ejere og deres hustruer fik spænding for alle pengene. Dog måtte vi som forventet se os slået af sidste års vindere, holdet ved Koedtømreren fra Djursland. Et stort tillykke til dem – de fortjente sejren. Og endnu engang tak til vores kunder, som sendte os i finalen med de flotte anmeldelser.

Du kan se hele finaleshowet på facebook og vores kunders anmeldelser på anmeld-håndværker.dk. Her på siden kan du se billeder fra en bred vifte af opgaver, vi har udført for vores kunder.