Vi er nomineret til prisen for Årets Håndværker 2019. Prisen uddeles til et awardshow, som afholdes af virksomheden Anmeld Håndværker. Finalisterne udvælges alene på baggrund af kundernes anmeldelser.

Der er mere end 5.000 håndværksfirmaer, der får anmeldelser via anmeld-haandvaerker.dk – og vi vurderes på fem parametre: aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Skalaen er fra 1 til 5.

Med en samlet vurdering på 4,9 har vi sikret os en plads i finalen. Vi er glade for alle de positive tilbagemeldinger og takker vores kunder for den ekstra tid og betænksomhed, de har lagt i at anmelde vores virksomhed.

Kåringerne af Årets Håndværker 2019 sker over to dage – onsdag d. 10. og torsdag d. 11. april – i Cirkusbygningen i København. Vores kategori offentliggøres torsdag hvor virksomheden vil være repræsenteret af de to ejere og deres hustruer. De vil følge med fra salen – og med lidt held også fra scenen.

Ønsker du at give en anmeldelse af et arbejde, vi har udført hos dig, så kan det gøres på vores side ved Anmeld-Haandvaerker.dk.