Igår havde Allan Mouritsen 25 års jubilæum i virksomheden. Og det skulle naturligvis fejres. Derfor blev snedkeriet ryddet og pyntet med cafeborde, duge – og borddekorationer kreeret af Allans hustru, Dorte. Og så kom der også lige en pølsevogn forbi til lejligheden. Allans familie og kolleger var inviterede og sammen havde vi en god fest, hvor der blev sagt både godt og gas om Allans virke i virksomheden.

Allan blev ansat som tømrer i virksomheden i 1993 – faktisk havde han en kort ansættelse under Arne Danielsen inden, men jubilæet tæller altså fra ansættelsen under efterfølgerne Preben og Benny. Allan var og er en dygtig og arbejdsom tømrer. Når man hører fra nogle af kunderne, han er ude ved, så siger de, at det går godt: ‘det er bare i orden, det han laver – men han er ikke nem at komme i snak med!’. Man skal heller ikke snakke tiden væk; der skal arbejdes.

Udover at repræsentere tømrervirksomheden, når der skal udskiftes vinduer og repareres træværk i de private boliger og butikkerne i Brande og omegn, så har Allans kolleger i øvrigt udpeget ham som virksomhedens sikkerhedsrepræsentant, som sammen med ledelsen sikrer at arbejdsforholdene er sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarlige.

Mange gange tillykke til Allan med 25 års jubilæet!

This slideshow requires JavaScript.

Det er tradition i Danmark at der holdes jubilæum for ansatte, når de har været ansat i samme virksomhed i 10, 25 og 40 år. Og det er det naturligvis også ved Tømrer- & Snedkerfirma Arne Danielsen A/S.

Fejringen foregår ofte ved en reception, som kan være en større eller mindre begivenhed, der kan strække sig over et længere tidsforløb, hvor gæster kommer og går. Den er afslappet og fleksibel, så kolleger, venner og familie har større tidsrum til at komme forbi og sige tillykke til receptionens hovedperson.

Oftest er der en let buffet og mulighed for at få lidt friskt at drikke.