Så blev der afholdt energimesse på matriklen. Og vi skal da lige love for, at det er længe siden, at der har været SÅ meget liv i det gamle snedkerværksted.

Virksomheder, elever og gæster fik det til at summe af liv og god stemning. Der var stande, som viste konkrete energiforbedringer til boligen, og der var stande som forklarede teorierne bag. Nogle elever havde endda sørget for faktaark og profiltekster om de deltagende virksomheder.

I cafeområdet serveredes der grillpølser og drikkevarer til udsigten af utallige vindmøller, som smukt var udstillet at friskolens yngste elever. Og lokalet, som vi ellers kalder kantine, var i dagens anledning overtaget af elever fra friskolens mellemtrin, der havde sørget for underholdning for børn: ansigtsmaling, tegneværksted, LEGO og Barbie-legeområde og ikke mindst et byggeprojekt med spagetti og skumfiduser.

Alt i alt oplevede vi en dag med overvældende mange besøgende og på flere måder rigtig god energi. Og det havde selvfølgelig ikke været muligt uden hjælp fra vores venner fra Rahbek VVS, EDC Brande, El-huset, Isolatør Karl Erik Lund, Brande Boligsalg, Cuno Holmgård VVS, Line og eleverne fra Uhre Friskole – og selvfølgelig alle vores gæster.

Tusind tak for en god dag!

This slideshow requires JavaScript.

Invitationen lød:
D. 30. september kl. 10-14 inviterer vi alle til Energimesse på Borupvej 1, Brande.

Lokale virksomheder præsenterer energiforbedringer til din bolig og Uhre Friskoles elever
sørger for sjove aktiviteter for børn, flot udstilling med energitema og messestande, der forklarer teknologien bag energiforbedringer.

Der vil være pølser fra grillen til alle gæster.

Arrangementet er gratis! Kom forbi til en hyggelig dag med masser af god energi!

Messen arrangeres af:
Tømrer- & Snedkerfirma Arne Danielsen A/S

i samarbejde med:
EDC
Rahbek VVS
Karl Erik Lund
El-huset
Cuno Holmgård
Brande Boligsalg
og
Uhre Friskole