Så er årsregnskab for 2016 gjort op og vi kan endelig præsentere årets fremgang. Det er ingen hemmelighed at vi havde et par hårde år i 2013-2014 som følge af finanskrisen og et par store, skuffende projekter. Men efter nogle år med omfattende konsolidering kan vi nu endelig lægge det bag os, for med et overskud på 1,64 mio. kr. (2015: 1,08 mio. kr.) og en egenkapital på 3,75 mio. kr. (2015: 2,49 mio. kr.) er selskabet igen i vækst.

Fremadrettet vil firmaet følge projektet Bedre Bundlinje, hvor man arbejder med at udvikle ledelsens og medarbejdernes evner til at skabe mere effektive arbejdsgange og højne motivationen til at indgå i et stærkere samarbejde.

Vi vil også følge accelleratorforløbet Vækst med social bundlinje, som vi forventer vil sætte endnu mere vind i sejlene med hensyn til at nå vores mål om blandt andet at skabe en stærk og sund virksomhed med organisatoriske rammer, som kan rumme den menneskelige, den faglige og den forretningsmæssige mangfoldighed.

Læs meget mere om vores mål og værdier her.