Nye kolleger søges | Tømrer- & Snedkerfirma Arne Danielsen A/S

Arne Danielsen AS søger nye kolleger

Nye kolleger søges til vores byggepladser i midtjylland.

Vi har afdelinger i både Brande og Herning, men arbejder over hele midtjylland. Vi udfører alt i tømrer- og snedkerarbejde: lægger tage, opsætter lofter, skifter vinduer og lægger gulve osv. Vores kunder er private husejere, entreprenører, private og offentlige bygherrere. Du kan læse meget mere om vores virksomhed her på siden.

Til alsidige opgaver indenfor tømrer- og snedkerfaget søger vi et par friske, venlige og arbejdsomme medarbejdere – gerne makkerpar. Så hvis du gerne vil repræsentere vores firma udadtil som en del af en seriøs og kvalitetsskabende arbejdsstyrke, så kan vi til gengæld tilbyde et interessant, alsidigt og stabilt arbejde.

Der vil forekomme akkordarbejde.

Forventet ansættelsesstart 1. juni eller snarest muligt. Kontakt Erik på 97 18 70 63 eller via mail: ad@arnedanielsen.dk

[OPDATERING:] Så har vi fået ansat vores nye kolleger. Men selvom vi ikke pt. søger tømrere modtager vi naturligvis altid gerne uopfordrede ansøgninger.

About The Author