Stifter og tidligere tømrermester Arne Danielsen er sovet stille ind | Tømrer- & Snedkerfirma Arne Danielsen A/S

Arne Danielsen

Arne startede tømrervirksomheden helt tilbage i 1961, hvor han producerede vinduer og lignende snedkerarbejder fra maskinsnedkeriet i den gamle husflidsskole på Gl. Kærvej 16 i Uhre. Der blev naturligvis også udført almindeligt tømrerarbejde for private og erhvervskunder i Brande og omegn.

I 1991 blev det tid til et generationsskifte og sønnen Preben overtog virksomheden sammen med Benny Brandt Andersen. I 2002 kom yderligere to aktionærer til: Lars, som havde været tømrer i virksomheden siden sin læretid, og Erik, som blev ansat som bygningskonstruktør i 1996.

D. 24. februar sov Arne stille ind og i dag tager vi så en sidste afsked til bisættelsen kl. 11.

About The Author