Midtjysk Tømrer- og Snedker | Tømrer- & Snedkerfirma Arne Danielsen A/S

MST / Midtjysk Tømrer- og Snedker

Det er efterhånden længe siden at MST / Midtjysk Tømrer- og Snedker blev en del af Tømrer- & Snedkerfirmaet Arne Danielsen A/S. Samarbejdet er godt og sker mere og mere på tværs af de to afdelinger. Derfor falder det os naturligt at MST oftere og oftere i daglig tale går under navnet Herning-afdelingen.

Derfor har vi valgt at slå de to virksomheder sammen formelt set også. Adressen i Herning bevares for nu, ligesom hjemmesiden. Til gengæld vil alt kontakt ske til hoveddomicilet i Brande, hvor kunderne kan ringe til hovednummeret +45 97 18 70 63 og skrive på mailaddressen ad@arnedanielsen.dk. CVR-nummeret vil også blive samlet til en enkelt: 26 39 87 62

MST, Midtjysk Snedker- & Tømrerforretning, blev etableret i 2005 og blev i 2015 en del af Tømrer- & Snedkerfirma Arne Danielsen A/S. Afdelingen udfører primært fag- og hovedentrepriser i Herning og omegn.

Call Now Button