Julemesse i Brande 2016 | Tømrer- & Snedkerfirma Arne Danielsen A/S

Julemesse i Remisen Brande 2016

Til julemessen i Brande 2016 præsenterede vi besøgende for en innovativ og unik dansk opfindelse: Ventilationsvinduet. Mange var meget interesseret i at høre mere om de energibesparelser og indeklimamæssige fordele vinduet har at tilbyde, så vi havde nok at se til. Du kan læse mere om vinduet her på vores side under nyheder – eller kontakte os på 97 18 70 63 for at høre mere om ventilationsvinduet.

Vi havde også vinduer i nissestørrelser med, som var sat op som et lille nissebo i vores stand. Alle vores gæster kunne selv få nissevinduer med hjem, som de kunne samle til glæde for børn, børnebørn og barnlige sjæle. Ved dagens afslutning fandt vi en vinder af vores stands nissebo og to flasker rødvin.

Herunder kan du downloade billeder til dit nissevindue. Vælg et af de forskellige rum – og brug de små variationer til udskiftning i løbet af december, hvis nogle skulle betvivle dit nissebos ægthed. Du kan også downloade to forskellige gardiner, som kan klippes til i forskellige længder og bredder og lægges over de andre fotos for yderligere variation.

About The Author