Prisvinder i letbyggeri | Tømrer- & Snedkerfirma Arne Danielsen A/S

Saint-Gobain Gypsum International Trophy Award

Ved det ”uofficielle” verdensmesterskab i Prag i letbyggeri-teknik, Saint-Gobain Gypsum International Trophy Awards, havde Gyproc A/S nomineret Erhvervsakademi Aarhus’ 6400 m2 store atriumhus til at repræsentere Danmark. Som underentreprenør og potentiel prisvinder på projektet blev vi inviteret med til prisuddelingen – sammen med mere end 450 arkitekter, entreprenører, journalister og Saint-Gobain ansatte.

I alt 89 projekter fra 35 lande kæmpede om 14 priser inden for 6 kategorier. Erhvervsakademiet, der er designet af SAHL Arkitekter A/S, blev udvalgt for enestående brug af højtydende gipspladesystemer og puds – samt naturligvis en kompleks og udfordrende byggeproces. Og således kunne vi tage hjem med en af priserne i kategorien ‘Education, Healthcare & Hospitality’, en fantastisk oplevelse og en ubeskrivelig stolthed.

SAHL Arkitekter skriver også om prisuddelingen – og de har også et par gode billeder af bygningen det hele handler om. Læs artiklen på deres hjemmeside. Du kan også vores billeder af Erhvervsakademiet her på siden under referencer.

About The Author