Et uforpligtende tilbud

Hvad koster det at få udført netop din opgave? Kontakt os på tlf. 97187063 eller skriv til os på ad@arnedanielsen.dk

Vi giver som udgangspunkt først et tilbud efter at have været ude og se opgaven. Vi starter med at aftale en tid for et besøg. Ved besøget lytter vores medarbejder til dine ønsker og rådgiver om opgaven fra et fagligt perspektiv.

Når opgaven er inspiceret tager vi hjem og laver et nøje beregnet tilbud, som tager højde for det rigtige materialevalg og udførelse, overskuelig tidsplan og retablering af de omkringliggende bygningsdele. Derefter sender vi dig kvit og frit det uforpligtende tilbud, som du kan tage eller forkaste – men vi vil naturligvis gøre vores bedste for, at det er for godt til at afslå.

Skriv til os via nedestående formular – så kontakter vi dig og aftaler en tid for et besøg ved dig.

Dit navn (skal udfyldes)

Telefonnummer

E-mail (skal udfyldes)

Lidt om opgaven

De indtastede oplysninger sendes via mail til vores interne medarbejder, som bruger oplysningerne alene til din beskrevne forespørgsel.

Godt Samarbejde

Hos os er din byggeopgave i gode hænder. Vi har nemlig allieret os med de bedste aktører i byggebranchen. Det er godt for vores virksomhed, vores medarbejdere og dig som kunde. Du kan læse mere om vores samarbejdspartnere ved at trykke på logoerne her:


byg garanti


energivejlederen


Bisnode


ikkeimithus


anmeld håndværker


codeofcare

Erhvervsservice

Vi tilbyder en erhvervsservice, hvor vi efter aftale fører løbende og systematisk tilsyn med offentlige og private erhvervsbygninger.

Vi tilser rutinemæssigt bygninger og kontrollerer vinduer, døre, facader, sokkel og taget – og ved alvorlige storme udføres ekstraordinær kontrol på de særligt udsatte bygningsdele.

Ved observationer af forhold der kræver reparation eller vedligehold tilsendes en udførlig beskrivelse, samt et uforpligtende tilbud på udførelse af opgaven.

Typiske opgaver:
– småreparationer på træværk og tag
– rensning af tagrender
– smøring af vinduer og døre
– rydning af snelast på tag
– påføring af træbeskyttelse og malerarbejder
– algefjerning fra tag, facader og belægning

Observerer vi desuden ved et regelmæssigt besøg at der har været indbrud eller hærværk kontakter vi dig med det samme, ligesom vi sørger for at lukke af og give tilbud på de ødelagte bygningsdele.

Ved hvert besøg vil der blive udført rapport med billeddokumentation. Årligt samles rapporten med en overordnet tilstandsrapport, som sendes til jeres bygningsansvalige kontaktperson.

Ring på tlf. 97187063 – eller udfyld skemaet herunder, så vi sammen kan aftale et fælles besøg på de pågældende bygninger og udfærdige en plan for erhvervsservice på dine bygninger.

Kontaktperson (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Firma

Erhvervsbygningernes adresse

Postnummer

By

De indtastede oplysninger sendes via mail til vores interne tilbudsgiver, som bruger oplysningerne alene til at afgive tilbud på forespurgte opgave.