Tilbygning i Hasselager

AS3 A/S’s domicil fik ny tilbygning i Hasselager nær Århus. Vi havde tømrer- og snedkerentreprisen og udførte bl.a. tag, inddækning og lofter.

Byggeriet omfattede udvidelse af 2.565 m2 kontor og kantine for rådgivervirksomheden AS3 på Hasselager Centervej 35, i Viby.

Designet holdtes i 90’ernes byggestil, så den står i samme stil som eksisterende hovedbygning. Tilbygningen er opdelt i mindre bygningsafsnit med kontorbygninger i tre plan. Det runde element op mod det pyramideformede kontorafsnit er bindeled mellem den nye kantine og det oprindelige domicil.

Byggeriet er tegnet af DAI arkitekter i samarbejde med rådgivende ingeniørfirma Henry Bertelsen as som udbyder.

Du kan læse mere om vores tilgang til tilbygninger under services.

Tag med skibsbuet gavl

Nyt tag med skibsbuet gavl

På Nordlundvej i Brande er opført nyt tag med skibsbuet gavl, højere spær, udhæng, nye tagvinduer, isolering og lofter. Sterninddækning og udhæng er udført efter kundens 3D modeller og skitser. De er buede som et på skib og samtidig vredet indad. En interessant og udfordrende opgave. Kunden har anmeldt projektet på anmeld-haandvaerker.dk:

*I begyndelsen var ideen…*

/…og ideen blev til virkelighed. /

En god ide kræver præcision og dygtige håndværker til udførelsen. Tiden med huse i ”flyttekasse”-stil er forbi.  Lige linjer kan alle. Men buen kræver faglighed og håndværk.

Det aktuelle projekt omfattede et komplet nyt tag, højere spær, nye tagvinduer, isolering, loft. Dette er i sig selv et større projekt. Men derudover er gavlene buet som et skib.

Sterninddækning og udhæng er ikke kun buet, men samtidig også vridet, dvs. dobbelt buet. En sådan udformning betyder høj præcision. Hvert bræt i udhængen er tilpasset dens position og vinkel. Arbejdet kræver excellent håndværk. Et tag holder i dag mere en 40 år. Taget skal fungere og bliver set hver dag, gennem mindst 40 år. Det kan betale sig at satse på kvalitet og håndværk.

Firma Arne Danielsen har, baseret på 3D modeller og skitser, været i stand til at realisere dette udsædvanlige projekt indenfor den aftalte tid, i høj kvalitet og til vores fulde tilfredshed.

Skal vi også lave dit tag? Læs mere om tagkonstruktion under services.

Bålplads med tag

Bålplads med tag - Tømrer- & Snedkerfirmaet Arne Danielsen A/S

Nyt tag over bålplads: Før- og efterbilleder af bålpladsens nye og moderne tagkonstruktion, som er udført af Tømrer- & Snedkerfirma Arne Danielsen A/S.

Der er ikke meget der slår en sommeraften ved et bål – men med det lunefulde danske sommervejr kan hyggen nemt forvandles til en våd oplevelse. Med et tag over bålstedet kan man sikre sig lidt tørvejr og få meget mere ud af sit bålsted.

Skal du også have nyt tag?

Udskiftning af kældervinduer

Tømrer og Snedkerfirmaet Arne Danielsen A/S - udskiftning af kældervinduer

Udskiftning af kældervinduer i villa i Brande. De gamle vinduer tages nænsomt ud og nye vinduer installeres. Der foretages retablering i omkringliggende byggeri, så det færdige resultat har en pæn finish. Inden håndværkerne forlader byggepladsen ryddes der pænt op, så husets ejere får et godt og færdigt produkt.

Skal du også have nye vinduer?

Nyt tag på garage

Tømrer- & Snedkerfirmaet Arne Danielsen A/S - Nyt tag på garage

Efter at huset havde fået nyt tag var det også tid til nyt tag på garage – et matchende et. Tagkonstruktionens form er inspireret af den karakteristiske kurve, som en flyvinge har. I udhænget er der monteret LED-lamper. Både garagen og huset har fået et væsentligt og moderne løft med den nye unikke tagkonstruktion.

Husejerne har kvitteret med en flot anmeldelse på anmeld-haandvaerker.dk:

Renovering af garage: i 2007 fik vi build up taget på vores hus erstattet af et tag der har form som oversiden af en flyvinge med integreret glastag over en del af terrassen.

Her i 2016 har vi fået vort build up tag på garagen erstattet af et tag med samme form som taget på huset, samt ny port, ny dør og hulmursisoleret væggene. Arne Danielsen har lavet arbejdet med samme høje kvalitet og aftale overholdelse som da de i 2007 lavede taget og terrassen på huset. De er fagligt meget dygtige, det er nogle søde og venlige medarbejdere, og man
kan mærke, de kan lide at arbejde med de ting de laver. Kommunikationen er meget fin, og der er løbende opfølgning på det arbejde der laves. Vi er utroligt glade for resultatet, og kan varmt anbefale Arne Danielsen A/S til bygge og renoveringsopgaver.

Med venlig hilsen
Gitte Aarrup & Torben Lindeschouw

Ønsker du også et tilbud på nyt tag på garage eller andre bygninger? Vi har her skrevet lidt om opstart og tilbud på lignende opgaver.

Ny hal ved Ry Hallerne

Tømrer- & Snedkerfirmaet Arne Danielsen A/S - Ry Hallerne

1.500 kvadratmeter stor ny hal ved Ry Hallerne – en lidt anderledes og meget spændende opgave. I stedet for en traditionel gymnastiksal var der tale om et kæmpe motorikrum.

Motorikrum er kendetegnet ved, at der er mange flere forskellige bevægelsestilbud end i en traditionel gymnastiksal. Hallerne er gennemtænkt i samarbejde med specialister indenfor motorik og bevægelse og er en naturlig konsekvens af den nye skolereform, hvor motion er prioriteret højt på et skoleskema med længere skoledage. Her kan børn kravle og klatre og balancere, og få rig mulighed for at lege den motoriske udvikling ind.

På væggen er der en stor motorikbane og under loftet er der et kæmpe net, som børnene kan klatre og lege i tre meter oppe over gulvet. Derudover er hallen udstyret med to trampoliner, to springgrave og en fast track-bane. På halgulvet er der malet flere aktivitetsbaner som hinke-hoppe-baner og andre sjove aktivitetsbaner, som appellerer til leg og træning.

Opgaven med den ny hal ved Ry Hallerne er opført i samarbejde med Viva Arkitekter og Almbjerg Rådgivende Ingeniørfirma F.R.I

Skal du have udført en større opgave – nybygning eller tilbygning? Vi har skrevet lidt om entrepriseformer, som måske kan hjælpe dig videre i processen.

Opførelse af nyt stuehus

Tømrer- & Snedkerfirmaet Arne Danielsen A/S - Stuehus

I forbindelse med opførelse af nyt stuehus udførte vi tømrer- & snedkerarbejdet. Akustiklofterne er monteret med indbyggede LED-lamper og alrummet tager sig bare rigtig flot ud med både højde og udsigt. Bygherre havde selv stået for tegningerne til huset.

Køkkenet på billedet er klar til dagens afleveringsforretning, hvor vi sammen med kunden gennemgår det udførte arbejde og bliver enige om, hvorvidt det rent faktisk er 100 procent færdigt eller måske mangler lidt hist og pist.

Hvis arbejdet mod forventning ikke er fejlfrit, skrives en mangelliste, og der aftales en dato for, hvornår de sidste fejl og mangler skal være udbedret. Vores mål er at skabe værdifulde løsninger af høj kvalitet og derfor ser vi naturligvis heller ikke opgaven for afsluttet før alle detaljer er på plads.

Hvis du selv står overfor et nybyggeri kan du her læse mere om entrepriseformer.