Grøn smiley fra arbejdstilsynet | Tømrer- & Snedkerfirma Arne Danielsen A/S

Grøn Smiley fra Arbejdstilsynet

I starten af sommerferien fik vi besøg af arbejdstilsynet. De besøgte en af vores byggepladser, hvor de kontrollerede om pladsen levede op til arbejdsmiljøreglerne om blandt andet arbejde i højder, tunge løft og støj. De inspicerede også vores hovedsæde på Borupvej, hvor værkstedet og lageret blev besigtiget og vores arbejdspladsvurdering (APV) blev gennemgået.

Alt var i orden, og vi fik en grøn smiley på Arbejdstilsynets hjemmeside. Den grønne smiley betyder, at vores virksomhed ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet, og det er dermed et klart signal til omverdenen om, at vi har helt styr på vores arbejdsmiljø.

I løbet af år 2016 har arbejdstilsynet allerede besøgt mere end 4.000 virksomheder. De røde og gule smileys er desværre særligt tildelt firmaer, der, lige som os, beskæftiger sig med ‘opførelse og nedrivning af byggeri’.

Der er alvorlige risici i branchen, som blandt andet handler om, at der arbejdes i store højder og på stilladser. Konsekvenserne ved ringe sikkerhed har store økonomiske konsekvenser – men i høj grad også personlige. Netop derfor er det meget vigtigt for os, at vi har sikkerheden i top.

At blive anerkendt af Arbejdstilsynet for vores omhu er naturligvis et skulderklap, som vi er meget glade for.

Klik her for at se vores smiley. Linket fører dig til en forudfyldt formular, hvor du skal trykke på knappen “Søg alle virksomheder”, for at siden for vores virksomhed. Sådan er arbejdstilsynet bedre til tilsyn end til hjemmesider, men det er også ok med os.

About The Author