Prisvinder ved Saint-Gobain Gypsum International Trophy Awards • Arne Danielsen A/S

Saint-Gobain Gypsum International Trophy Award

Ved det ”uofficielle” verdensmesterskab i Prag i letbyggeri-teknik, Saint-Gobain Gypsum International Trophy Awards, havde Gyproc A/S nomineret Erhvervsakademi Aarhus’ 6400 m2 store atriumhus til at repræsentere Danmark. Som underentreprenør på projektet blev vi inviteret med til prisuddelingen – sammen med mere end 450 arkitekter, entreprenører, journalister og Saint-Gobain ansatte.

I alt 89 projekter fra 35 lande kæmpede om 14 priser inden for 6 kategorier. Erhvervsakademiet, der er designet af SAHL Arkitekter A/S, blev udvalgt for enestående brug af højtydende gipspladesystemer og puds – samt naturligvis en kompleks og udfordrende byggeproces. Og således kunne vi tage hjem med en af priserne i kategorien ‘Education, Healthcare & Hospitality’, en fantastisk oplevelse og en ubeskrivelig stolthed.

SAHL Arkitekter skriver også om prisuddelingen – og de har også et par gode billeder af bygningen det hele handler om. Læs artiklen på deres hjemmeside.

About The Author